Hej hopp! Vad skapar ni i söndagslunket?


Den här veckan har jag gjort tre julgirlanger med stjärnor av boksidor. Så kul och enkelt! Klipp två liksidiga trianglar och lägg dem snett ovanpå varandra, sy ett stygn rätt ner och upp igen genom bägge lager, och fortsätt med nästa stjärna. Jag massakrerade några Tolkienböcker och utnyttjade de fina kartorna för att få lite mönster i mina.


Ni får nog se mer av dessa i jul, för jag tror de kommer få pryda granen!


Sen har jag gjort färdigt mina två hemliga projekt: Broderiet jag jobbat med under november är färdigstygnat och ska nu bara fållas, och mitt Monthly Makersbidrag på tema böcker visar jag imorgon. Efter flera veckors vånda, prestationsångest och mycket begränsad skapartid fick jag äntligen ihop det. Ovan är en sneak peek!


Vad fick jag inspiration av till sist? Den här damen! Har ni börjat med era Monthly Makers-bidrag än?

Veckans länktips:
+ Få 15% rabatt på allt i shoppen med rabattkoden “HANDGJORDJUL”!

©


Related Post