Jag hade en vision om att knyta en lampskärm av makramé. Såg framför mig en hel del knytande och många timmars jobb, vilket det blev innan jag till slut knöt den sista knuten. Däremot så såg jag framför mig ett annat resultat än vad det blev. Men så kan det också bli ibland.

lampskärm makramé

Den här lampskärmen blev klar innan jul men jag har inte hunnit fota den. Eller så är det så att jag har lite svårt att förlika mig med att resultatet inte blev som jag tänkt mig. Nåväl, nu är den i alla fall fotad.

lampskärm

Jag skulle behöva hitta en glödlampa som ger ett annat sken för den enda jag hade hemma var alldeles för stark.

lampa makrame

Stommen är en återbrukad lampskärm som jag klätt av. Jag har använt mig av ett ganska mjukt och tunt bomullsgarn när jag knutit. Ungefär samma som jag använder till de små ljuslyktorna.

lampa

Tänker att jag ska hålla utkik efter en lampfot, på loppis, som gör skärmen mer rättvisa. Och om jag någon gång får för mig att göra en lampskärm i makramé igen så ska jag försöka använda fler trådar och få mönstret lite rakare!

Inlägget Lampskärm i makramé dök först upp på Diagnos:Kreativ.

©


Related Post